Diumenge, 5 d'abril de 2020

TMB estrena pàgina professional a Linkedin

 

imatge linkedin

TMB estrena pàgina professional a Linkedin

Dilluns vinent TMB activarà la seva pàgina d’empresa a la xarxa social Linkedin, amb la qual pretén reforçar encara més la vocació de servei de la companyia i ser més a prop dels usuaris d’aquesta comunitat de professionals. 

Albert Piqué / 25.01.19 - 08:10h

L’obertura d’aquest perfil s’emmarca dins el pla d’estratègia digital de la companyia, que aposta clarament per ser presents a les xarxes socials amb els objectius de comunicar, informar, atendre, compartir i relacionar-se amb els seus públics interns i externs. 

LinkedIn és una xarxa de caràcter professional que serveix per connectar empreses amb altres empreses o bé empreses amb possibles clients, usuaris i treballadors. En l’actualitat, LinkedIn supera els 560 milions d’usuaris, dels quals 20 milions corresponen a perfils d’empresa. Els continguts que s’hi comparteixen són de caire professional. 

Amb aquesta aposta, TMB podrà gestionar el reclutament dels millors professionals del mercat, incrementar la notorietat de marca relacionada amb els valors de l’empresa; internacionalitzar la marca i captar clients i noves possibilitats de negoci.

Els seguidors de la xarxa social més important dedicada als negocis i la cerca de talent podran seguir les últimes novetats sobre la companyia, acords empresarials, col·laboracions, esdeveniments, ofertes laborals i articles sobre la cultura corporativa interna, entre altres continguts de marcat caràcter empresarial. 

Vols tenir perfil a Linkedin, però no saps per on començar?

Per facilitar el coneixement de Linkedin per dins, aprendre a crear un perfil personal i optimitzar-lo per treure partit de presència en aquesta xarxa social i construir  marca personal, TMB oferirà als treballadors que hi vulguin participar un curs gratuït d’iniciació a Linkedin. 

Les sessions seran dinamitzades per tècnics de l’Àrea de Marquèting Estratègic, que d’una manera molt pràctica i dinàmica mostraran els avantatges de ser a Linkedin a nivell personal, ens ajudaran a crear un perfil i ens explicaran com podem optimitzar-lo i com ho hem de fer per publicar posts i ens mostraran recomanacions de bones pràctiques corporatives. 

Les sessions es realitzaran el dijous 07/02/19 de 15.00h a 17.00h a l’aula 4 (Aules de formació de Tarragona) i divendres 08/02/19 de 9.00h a 11.00h a la sala Multiusos de l’edifici corporatiu de Zona Franca. Els interessats poden inscriure’s aquí(Les places són limitades, només les primeres 40 persones que s'inscriguin a un dels dos grups disponibles, 20 places per grup, podran realitzar el taller).

Actualment ja hi ha 741 treballadors que hi tenen perfil. Uneix-t’hi tu també  i seguim construint xarxa plegats!

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB