Divendres, 24 de setembre de 2021

El Telefèric celebra el seu 50 aniversari amb unes jornades de portes obertes per a la GenTMB

 

El Telefèric celebra el seu 50 aniversari amb unes jornades de portes obertes per a la GenTMB

El Telefèric de Montjuïc bufa avui 50 espelmes i per celebrar-ho convida tots els empleats de TMB i les seves famílies a unes jornades de portes obertes i a gaudir de Barcelona a vista d'ocell.

Redacció / 25.06.20 - 11:15h

Avui fa 50 anys que els barcelonins van començar a gaudir d'una de les panoràmiques de la ciutat més boniques i amb unes vistes incomparables des del cel. El 22 de juny de 1970 s’estrenava a la muntanya de Montjuïc un nou transport per a la ciutat, el Telefèric.  

Amb els seus 750 metres de recorregut i els seus cinquanta anys de vida s'ha convertit en un dels símbols emblemàtics de la ciutat de Barcelona. El 29 de juny reobre les portes, i per celebrar l'aniversari convida la GenTMB i les seves famílies a unes jornades de portes obertes que se celebraran del 29 de juny al 12 de juliol, on es podrà gaudir d'aquest transport emblemàtic que culmina el seu trajecte en un dels llocs històrics de la ciutat, el Castell de Montjuïc.

Si estàs interessat a fer la visita, ja pots aconseguir les entrades clicant aquí. Hi ha un màxim de 4 entrades per empleat. 

Anima't! Vine a celebrar el 50è aniversari i a gaudir de la jornada visitant les instal·lacions i pujant al Telefèric. 

Les instal·lacions compleixen totes les noves mesures d'higiene i seguretat que marca la normativa. És obligatori l'ús de mascareta.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB