Suma’t a l’aposta de TMB per la diversitat i la inclusió

La companyia posa a l’abast del personal diferents recursos formatius en matèria d’igualtat de gènere, de diversitat, de reducció de les desigualtats, d’ètica, entre d’altres.

Redacció / 03.08.22 - 08:28h

Des de fa anys l’empresa desenvolupa accions d’igualtat i inclusió per promoure la diversitat humana, tant de caràcter intern com de cara a la ciutadania. Aquestes actuacions s’emmarquen en les polítiques de responsabilitat social i sostenibilitat i formen part dels valors de l’organització centrant-se de manera especial en les perspectives envers la discapacitat i la de gènere, sent referent internacional en aspectes tan rellevants com l’accessibilitat o els plans per a la prevenció de l’assetjament sexual i per raó de sexe i contra l’LGTBI-fòbia.

La companyia disposa de diferents cursos i infografies en matèria d’igualtat de gènere, de diversitat, de reducció de les desigualtats, d’ètica, que són a l’abast de tota la plantilla, només cal que accedeixis al Campus TMB a l’apartat de Goodhabitz. Són cursos en format online que pretenen formar la plantilla en aquests valors.

Cal destacar el curs de llengua de signes catalana.

TMB avança dia a dia per ser una organització lliure d’estereotips i per gestionar la diferència com a font de riquesa organitzacional i social.

Consulta, al peu de l'article, les guies de Goodhabitz no incloses a la plataforma:

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB