Nou termini per al repte TMBInnova

Fins al 15 de maig es poden pujar les idees del nou repte Com podríem agilitzar la resolució de consultes a l'interior del bus de manera inclusiva?

Innovació / 04.05.22 - 08:09h

Per permetre la màxima participació de tots els empleats/des s’allarga el període de recollida d’idees del repte fins al 15 de maig. Les idees hauran d'anar dirigides a donar resposta a alguna de les següents qüestions:

Com podríem millorar l’experiència dels usuaris del bus:

  • Com podríem agilitzar la resolució de consultes dels usuaris del bus?
  • Com podríem millorar la inclusivitat del servei?
  • Com podríem millorar la informació que es dona als usuaris?

Podeu fer la vostra proposta a través de la plataforma TMBinnova.

Amb aquest repte es pretén cercar millores orientades a la resolució de dubtes i situacions d'incertesa en relació amb el viatge, millores que facilitin la resolució de problemes dins dels autobusos i millores en els processos d’acollida i acompanyament, per crear les condicions necessàries per a una millor experiència de la gent a qui donem servei cada dia.

Noves sessions de creativitat obertes a tota la plantilla

S’han planificat dos nous Tallers de Creativitat; us podeu inscriure a les sessions a través del següent formulari. El nombre de places és limitat, per això s’atorgaran per ordre d’inscripció.

Les persones que hi participin aprendran eines disruptives per a la generació i la millora d’idees. Faran un recorregut pel context actual de la mobilitat i buscaran punts de millora en la manera de resoldre les consultes a l’interior del bus. Al final de la sessió els participants seran capaços de crear idees i de millorar-les de manera totalment autònoma.

Us recordem que entre totes les idees pujades en aquesta primera fase, hi ha previstos diversos premis: un sorteig entre els participants que hagin enregistrat idees a la plataforma (com més idees aporteu, més probabilitats tindreu de guanyar) i premi directe a la persona que hagi rebut més inversió.

Us animem a participar aportant les vostres idees i propostes, o invertint en les idees que més us agradin a través de la plataforma TMBinnova.

Per a qualsevol consulta podeu posar-vos en contacte amb l'Àrea d'Innovació enviant un correu a innovacio@tmb.cat.

2 nous tallers de creativitat i 15 dies més per pujar les idees, t’hi animes? Apunta-t'hi aquí!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB