Lourdes la Torre, agent d’atenció al client (AAC) de l'L5

La Lourdes és una de les sis treballadores que el 7 de març participaran en el col·loqui "TMB en femení. La visió de la dona treballadora", dirigit i dinamitzat per la presidenta de TMB, Laia Bonet

Redacció / 14.02.22 - 10:49h

Va entrar a formar part de TMB l’estiu de l’any 2008. Abans d’entrar a Metro, la Lourdes treballava d’administrativa en el departament de compres d’una coneguda immobiliària.

Per a la Lourdes la seva professió representa “l’oportunitat d'endinsar-me en un món que fins que vaig entrar a l’empresa m’era completament desconegut, i ara que el conec m'agrada”. També ens diu que treballar a TMB et dona “solvència econòmica, seguretat i estabilitat”

Resumeix el seu treball diari en “atendre els dubtes o incidències que pugui tenir el client, com el canvi de títols de transport, informació, assistència que necessiti, etc.” També ens diu que part de la seva feina consisteix en conduir trens i saber resoldre les possibles incidències que es puguin presentar.

Li agrada el tracte amb les persones: “Em sento còmoda ajudant els altres. També m'agrada formar els meus companys, ensenyant-los i ajudant-los quan són noves incorporacions”.

Intenta que hi hagi un equilibri entre la vida laboral i la personal: “Per sort, tinc un torn seguit que em permet dedicar-me el temps necessari a cada situació. No barrejo situacions, el treball intento deixar-lo en el seu lloc, i la meva vida personal en un altre”. Dedica el temps lliure a estudiar un mòdul que està realitzant a l'Institut Obert de Catalunya i li agraden “les classes dirigides, com el zumba, l'aeròbic, etc. i quan puc intento fer-ne alguna. A més m'agrada sortir a caminar per la muntanya, la música, i quan m’és possible, acompanyar els meus fills a les seves competicions i participar com a delegada d’un dels seus grups”.

Per cloure la seva presentació, manifesta que vol destacar que “encara que és una feina tranquil·la, també has d’estar preparada psicològicament per a qualsevol incidència complicada o delicada que es pugui produir com baralles, agressions, suïcidis, etc.”.

Col·loqui TMB en femení.  La visió de la dona treballadora

Dilluns 7 de març a les 12 del migdia, al vestíbul de l’estació de metro d’Universitat de la línia 2, se celebrarà un col·loqui amb sis dones treballadores de TMB i representants de professions vinculades a entorns masculins que ens parlaran de com és treballar en un entorn on la majoria de companys són homes, dels seus reptes diaris, i quina és la seva visió de futur.

T’hi esperem!

Mira el vídeo de la Lourdes

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB