Dimecres, 20 d'octubre de 2021

La lluita de TMB contra el vandalisme dona fruits: 447 atacs evitats des de principi d'any

 

La lluita de TMB contra el vandalisme dona fruits: 447 atacs evitats des de principi d'any

Aquest és el resultat dels esforços que durant molts anys la companyia ha estat realitzant contra els actes vandàlics a les seves instal·lacions, material mòbil i mobiliari.

Redacció / 16.09.21 - 10:25h

Tot i la situació de la pandèmia i confinament, els vandalismes no paren. Tot i així, el nombre d’accions vandàliques que s’han pogut evitar, gràcies a la bona feina realitzada pel personal de seguretat i a l’establiment de millores en la protecció i tecnològiques, és destacable. Durant els primers vuit mesos de l’any en curs, entre gener i agost, s’han evitat un total de 447 accions vandàliques. 

Com a conseqüència, s’ha produït una important reducció del nombre de casos consumats de vandalismes murals respecte als anys anteriors en el mateix període, del gener a l’agost, que van ser 402 casos l’any 2019, 523 l’any 2020 i 280 l’any 2021, fet que representa una reducció del 46,46% en relació a l’any 2020.

Pel que fa a la protecció d’emplaçaments, la companyia continua treballant de manera transversal amb les diferents unitats per a la instal·lació de mesures de vigilància i protecció, tant tècniques com físiques, alhora que s’està treballant en la millora dels procediments i de la formació del personal de seguretat.

Les denúncies penals interposades per la companyia, la investigació policial, i la ingent feina portada a terme per l’assessoria jurídica de TMB, completen el tractament que requereixen aquests fets delictius, donant continuïtat als fruits assolits l’octubre passat, durant l’Operació Despertar, del Cos Nacional de Policia i del Cos de Mossos d’Esquadra.   

Podeu consultar al peu de l’article el document amb la comparativa mensual de l’any en curs d’actes incívics, així com la comparativa de pintades murals dels últims tres anys.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB