Dimarts, 7 de desembre de 2021

L’ISGlobal cerca voluntaris/es del torn de dia per participar en l’estudi Exponit

 

L’ISGlobal cerca voluntaris/es del torn de dia per participar en l’estudi Exponit

Els empleats de TB que treballin en torn de dia i hi estiguin interessats poden participar en l'estudi europeu Exponit de l'Institut de Salut Global de Barcelona i guanyar 100 euros.

Redacció / 05.09.21 - 07:42h

Aquest estudi compta amb la participació de centres d'investigació de Suècia, Holanda, Dinamarca, Àustria, Bèlgica i el Regne Unit, està coordinat per l'Institut de Salut Global de Barcelona, ISGlobal, en col·laboració amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i té com a principal objectiu examinar com les exposicions ambientals, l'estil de vida i del lloc de treball afecten la salut cardiovascular, la salut cardiometabòlica i l'envelliment. 

L'estudi s'ha dividit en dues fases. En una primera fase, al mes de març d'aquest any, es van cercar voluntaris de TB del torn de nit, i ara, en una segona fase, l'estudi es fa extensiu a la resta de treballadors de TB del torn de dia. 

Les persones interessades a participar o que vulguin més informació poden contactar o inscriure's directament a: Gemma Castaño Vinyals: gemma.castano@isglobal.org  o  per telèfon al 680 681 871. La captació de voluntaris/es estarà oberta fins al 30 de setembre. Tota la informació facilitada serà tractada confidencialment. Les respostes només seran utilitzades per membres de l'equip d'investigació de l'estudi. 

Totes les persones que participin en l'estudi rebran una compensació econòmica de 100 euros per part dels coordinadors. (Aquest import tindrà una retenció del 2% i serà abonat, directament, per transferència des d'ISGlobal al compte del voluntari).

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB