Divendres, 26 de febrer de 2021

Ja tenim el projecte solidari del 2020!

 

Ja tenim el projecte solidari del 2020!

L’opció guanyadora de la 10a edició de la campanya “Tria la teva causa” ha estat el projecte “Viure amb malaltia inflamatòria intestinal”, amb un 45,02% de les votacions.

Redacció / 27.07.20 - 11:17h

Ahir va finalitzar el període establert per votar un dels tres projectes proposats per GenTMB en l’àmbit de l’acció social. “Mou-te per viure amb malaltia inflamatòria intestinal”, amb un 45,02% del total dels vots, ha guanyat per una diferència de 62 vots respecte al segon projecte més votat, “Adopció d’animals” amb el 35,23% dels vots. El tercer projecte proposat, “Vehicle per als valents”, ha obtingut el 19,75% dels vots.

Durant l’últim trimestre de l’any, “Mou-te per viure amb malaltia inflamatòria intestinal”, un projecte liderat per Lorena Martínez i per l’ACCU (Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa), durà a terme diferents accions de sensibilització i conscienciació, tant en l’àmbit extern com en l’intern, per donar a conèixer el projecte social triat pels treballadors i les treballadores i contribuir a la seva difusió i posada en marxa.

Si vols participar-hi com a voluntari/ària o col·laborar en el procés de disseny, planificació o desenvolupament de les accions de “Mou-te per viure amb malaltia inflamatòria intestinal”, posa’t en contacte amb acciosocial@tmb.cat

“Tria la teva causa” va néixer l’any 2011, en el marc del Pla Director de Cooperació i Solidaritat, per donar la veu als treballadors de TMB a l’hora de decidir quin ha de ser, cada any, el projecte de referència en matèria de solidaritat. Al llarg d’aquestes deu edicions, la veu de GenTMB ha decidit la causa solidària per la qual lluitarà cada any. 

GenTMB s’ha mogut per:

2011 “Mou-te contra el càncer”

2012 “Mou-te contra la fam i per l’eradicació de la pobresa” 

2013 “Mou-te per la gent gran”

2014 “Mou-te contra les malalties rares”

2015 “Mou-te pels drets dels infants”

2016 “Mou-te per les persones amb discapacitat”

2017 “Mou-te contra la violència de gènere” 

2018 “Mou-te per la salut mental” 

2019 “Afectacions de salut per l’amiant”

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB