Dijous, 16 de setembre de 2021

Inici de la formació dels nous AAC 2021

 

Inici de la formació dels nous AAC 2021

La promoció d'enguany, que compta amb més dones que homes, va rebre la benvinguda del conseller delegat en el marc de la jornada d'acollida organitzada per les àrees de persones i d'operacions de Metro.

Montse Escudero, psicòloga del servei de selecció, formació i avaluació / 09.06.21 - 11:50h

Com cada any, el procés de selecció dels AAC suscita un gran interès, i enguany es van rebre més de 2.000 candidatures per a les 100 places que hi havia. Per atendre les necessitats de la companyia s'ha contractat les primeres 77 persones —41 dones i 36 homes— seleccionades per ordre de puntuació segons les bases i les llistes publicades del procés al web de TMB.

Els passats dies 3, 10, 17 i 25 de maig i 7 de juny es van iniciar els 10 grups formatius del col·lectiu d’AAC de nova incorporació. A causa de les restriccions d'aforament amb motiu de la Covid, aquest 2021 l'acollida s'ha realitzat durant el primer dia de formació aprofitant els grups reduïts, en comptes de fer-la en un gran auditori com en anys anteriors.

Com a novetat, en aquestes acollides s'ha realitzat una introducció en l'empresa més a fons per part del departament de Selecció i Onboarding, s'ha projectat el nou vídeo de benvinguda del conseller delegat i s'ha fet entrega del pack de benvinguda.

El pack de benvinguda és un detall corporatiu per a les noves incorporacions que per primera vegada han rebut els AAC i que a partir d’ara rebran totes aquelles persones que participin en els processos d'acollida de nou ingrés a TMB. Està pensat per reforçar l'acollida a l'empresa i facilitar el desenvolupament de l’activitat professional. El pack de benvinguda està compost pels següents elements amb el logotip de TMB: pendrive amb informació corporativa, una ampolla reutilitzable, una cinta clauer per penjar l'acreditació/claus i un bolígraf, tot plegat dins una capsa de cartró reciclat.

Us desitgem el millor en aquesta nova etapa! Benvinguts i benvingudes!

 

 

 

Pack de benvinguda / TMB
Pack de benvinguda / TMB
Moment de la formació / TMB
Moment de la formació / TMB

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB