Dissabte, 27 de novembre de 2021

Homenatge als socis que han complert 80 anys els anys 2020 i 2021

 

Homenatge als socis que han complert 80 anys els anys 2020 i 2021

L'Associació de Jubilats i Pensionistes de Metro ha fet un homenatge als socis que van celebrar el seu 80è aniversari i 100 anys una de les sòcies.

Redacció / 17.11.21 - 08:00h

Ahir, al restaurant de l'Hotel Catalònia de la plaça de Catalunya, acompanyats pels seus familiars i amics, es van reunir vuit socis que van fer els 80 anys l'any passat i set socis que els han fet aquest any per ser homenatjats. Cal destacar la senyora Maria Q.A., que aquest any farà els 100 anys; en representació seva hi va anar la seva filla.

Els jubilats i jubilades són una bona mostra d’homes i dones que al llarg dels seus anys laborals han estat compromesos amb la seva feina, amb vocació de servei i amb molt d'afecte per la companyia, una raó per la qual mantenen  encara aquest vincle amb l'empresa a través de l'associació de jubilats, fet que els converteix en els millors ambaixadors del metro.

Al finalitzar el dinar de germanor es va fer entrega als homenatjats d'uns obsequis i diplomes per part de l'associació, juntament amb un detall de record de la Direcció de TMB.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB