Dimecres, 30 de setembre de 2020

Les ferroviàries sumem i avancem

 

Les ferroviàries sumem i avancem

El diumenge 8 de març se celebrarà la 1a Jornada de dones professionals del ferrocarril sota el lema “Les ferroviàries sumem i avancem". Suma’t a la festa, hi estàs convidada!

Redacció / 25.02.20 - 08:46h

L’objectiu de la 1a Jornada de dones professionals del ferrocarril, organitzada pel Museu del Ferrocarril de Catalunya, és donar a conèixer i alhora reconèixer el protagonisme i l’aportació de la dona al gran repte de la mobilitat sostenible que suposa el ferrocarril i incentivar-ne el creixement.

La jornada forma part d’una de les accions del projecte DonaRail que es presentaran durant la sessió. Es tracta d’un projecte de recerca destinat a divulgar aspectes de la vida de les dones treballadores en el ferrocarril, amb entrevistes a dones de diferents generacions i empreses del sector ferroviari i que permeti a les professionals ferroviàries un millor coneixement de la història i l'evolució de la seva tasca en diferents àmbits, així com el seu paper en el segle XXI. El projecte pretén alhora animar a la creació de noves vocacions i incorporacions entre les joves.

Dones de totes les empreses públiques que actuen a Catalunya: FGC, TMB, TRAM, ADIF, RENFE i FFE estan convidades a aquesta primera jornada, durant la qual hi haurà diferents activitats, com ara un photocall dinamitzat amb vestuari, atrezzo i fotògraf; dinàmiques creatives per promoure la interacció; visita a l'interior de les històriques instal·lacions de Vilanova i la Geltrú; actuacions musicals, i vermut.

Recorda:

Diumenge 8 de març d’11.30 a 14.30 hores

Museu del Ferrocarril de Catalunya

Pl. Eduard Maristany, s /n; Vilanova i la Geltrú

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB