Dimecres, 12 d'agost de 2020

Fernando A. Claramonte, vigilant de seguretat del metro, premiat per la International Security Ligue per la seva actuació exemplar

 

El Fernando amb Magnus Ahlqvist, CEO mundial de Securitas, i Zacarías Erimias, conseller delegat de Securitas España

Fernando A. Claramonte, vigilant de seguretat del metro, premiat per la International Security Ligue per la seva actuació exemplar

El Fernando va protegir una dona a la qual estava agredint verbalment un home i va evitar que l'agressor es llancés a les vies.

Redacció / 08.11.19 - 11:17h

Fernando Antonio Claramonte, vigilant i guia caní del metro, ha estat reconegut amb el guardó internacional Jørgen Philip-Sørensen que concedeix cada dos anys la International Security Ligue, per la seva actuació exemplar estant fora de servei. Magnus Ahlqvist, CEO mundial de Securitas, va ser l'encarregat de lliurar-li el premi en un acte celebrat el passat 10 d'octubre a Sintra (Portugal).

Empreses de tot el món van presentar els seus candidats i el jurat va decidir premiar el Fernando per la seva actuació exemplar en el metro de Barcelona. 

El 5 de desembre de l'any passat, després d'acabar el seu torn, el Fernando esperava el metro a l'estació de Sants quan va observar com un home agredia verbalment una usuària. Sense dubtar-ho, es va interposar entre tots dos per protegir la dona. Llavors, l'home va tractar de llançar-se a les vies, fet que va provocar una nova actuació del Fernando, que va evitar que es tirés tot just abans de l'arribada del comboi. Finalment, amb l'ajuda d'altres usuaris i dels seus companys de servei, el Fernando va aconseguir retenir el subjecte fins a l'arribada de la policia.

Amb aquest premi, l'associació, que agrupa les principals companyies de seguretat del planeta, posa en valor la preparació i el compromís diari dels vigilants de seguretat per construir una societat més segura.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB