En estudi els informes qualitatius dels plans d'igualtat de TB i Metro

Les comissions dels plans d'igualtat treballen ja en l'anàlisi de les dades quantitatives obtingudes a fi de poder completar la diagnosi i abordar la concreció de mesures a implementar. 

Redacció / 11.10.21 - 07:02h

Les Comissions dels Plans d’Igualtat de TB i Metro continuem avançant en l’elaboració dels plans d’igualtat de TB i FMB.

L'enquesta realitzada a tota la plantilla, les entrevistes fetes a persones clau de l'organització així com les reunions de grups de discussió han servit per fer una valoració sobre la percepció envers la igualtat d'oportunitats a TMB i donar un punt de partida de la situació en la qual es troba cada una de les empreses. Ara, amb totes les dades obtingudes, les diferents comissions han començat l'anàlisi de les dades a fi de poder completar la diagnosi i abordar la concreció de mesures a implementar. 

En paral·lel, s'han dut a terme taules tècniques amb participació de membres de les comissions negociadores i professionals de l'organització per conèixer en detall, reflexionar  i debatre de manera monogràfica assumptes clau per a l'elaboració dels respectius plans d'igualtat com són la formació, la comunicació, la promoció, la selecció, la classificació professional, la prevenció de l'assetjament, la conciliació i la corresponsabilitat.

Agraïm a la GENTMB la seva participació i col·laboració per construir plegats el camí cap a la igualtat d'oportunitats.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB