Dissabte, 24 d'octubre de 2020

Comença la 12a edició del Concurs de Relats Curts de TMB

 

Relats curts 2018 / TMB

Comença la 12a edició del Concurs de Relats Curts de TMB

Amés de les categories obertes, n’hi ha una especial per a la GenTMB. El guanyadors podran aconseguir  una tauleta, un curs d’escriptura, un llot de llibres i entrades pel festival Grec.

Redacció / 02.03.18 - 10:52h

El lloc web http://relatscurts.tmb.cat/ca ja està en marxa i es dona així al tret de sortida a una nova edició del Concurs de Relats Curts de TMB. Tothom que hi estiguin interessat en participar-hi, pot fer-ho fins el 9 d’abril.

L'edició d'enguany té tres categories en les quals pot participar tothom: Relat Lliure, TweetRelat i Instarelat i novament, la categoria especial per a la GenTMB amb el premi al millor relat lliure en la modalitat restringida de “relat lliure per als treballadors de TMB”. 

Aquest any i en aquesta modalitat, “relat lliure per als treballadors de TMB”, s’ha variat la mecànica de participació. Els relats s’han d’enviar en línia a través del lloc web http://relatscurts.tmb.cat/ca i a més enviar un correu electrònic confirmant el seu nom i cognoms, el número d’empleat de TMB, el títol del relat i l’adreça del correu amb el que ha registrat el seu/s relat/s al correu contacta@tmb.cat, per tal de verificar que són treballadors. 

L’extensió del relat no ha de ser superior a 3.500 caràcters i han de versar sobre un fet o història viscuda o imaginada al bus, al metro, al funicular, al telefèric o al bus turístic. Els participants poden presentar tants relats inèdits com vulguin dins de les dates del concurs.

Els guanyadors de la 12a edició del Concurs de Relats Curts de TMB oberta a la GenTMB rebran com a premis una tablet, un curs d’escriptura i un llot de llibres i entrades pel festival Grec el guanyador del primer premi; entrades pel festival Grec i un curs d’escriptura online pel guanyador del segon premi.

L'admissió de relats en les sis categories es tanca el 9 d’abril.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB