Divendres, 28 de gener de 2022

Com podem ajudar els assistents al Mobile World Congress?

 

MWC / TMB

Com podem ajudar els assistents al Mobile World Congress?

El proper dilluns dia 27 s'inicia el Mobile World Congress (MWC), que durarà fins al 2 de març, i la ciutat s'omplirà de congressistes que amb tota probabilitat poden necessitar ajuda i orientació. 

Redacció / 22.02.17 - 12:55h

El congrés tindrà la seu principal al recinte firal Gran Via, situat a l'Hospitalet de Llobregat, accessible mitjançant el metro amb la L9 Sud a les estacions de Fira i Europa / Fira. La línia 9 Sud enllaça el recinte firal Gran Via directament amb les terminals T1 i T2 de l'aeroport del Prat i té correspondència amb tres línies de metro que connecten amb la ciutat de Barcelona: L1 (Torrassa), L5 (Collblanc) i L3 (Zona Universitària), a més de la L8, les línies suburbanes i les regionals d'FGC (Europa / Fira). Hi haurà senyalització informativa del congrés a les estacions de la L9 Sud, a les correspondències amb L1, L3 i L5 i a l'estació d'Espanya (L1 i L3).

Una altra via d'arribada i sortida del recinte firal de l'Hospitalet és la línia regular de bus H12 (Gornal - Besòs Verneda), a través de la parada Plaça d'Europa. Aquesta línia es reforçarà amb més vehicles a la franja de matí i de tarda, coincidint amb l'entrada i la sortida dels congressistes.

Addicionalment, l'organització del MWC ha contractat a TMB un servei especial d'autobusos que connectarà els dies 27 i 28 de febrer i 1 i 2 de març de 7 a 21 hores (el dia 2 fins a les 17 hores) el recinte firal de la Gran Via amb el de Montjuïc, on se celebrarà l'esdeveniment per a emprenedors 4YFN i la primera edició del The Youth Mobile Festival (YoMo) i el Women4Tech.

MouTV i les pantalles PIU de les parades de bus reforçaran la informació i les alternatives de transport, i al web de TMB s'hi podrà consultar l'esquema general del dispositiu de mobilitat. 

Enguany, les pantalles del MouTV difondran un vídeo en anglès proporcionat pels Mossos d'Esquadra, amb recomanacions i consells de seguretat destinats als congressistes.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB