Dimecres, 12 d'agost de 2020

El club GenTMB creix amb noves funcionalitats

 

El club GenTMB creix amb noves funcionalitats

El web del club GenTMB integrarà, a partir de la propera setmana, el servei del Racó de l'Empleat, i en les setmanes següents entrarà en servei una plataforma de car pooling i un espai d'activitats socials, culturals i esportives.  

Albert Piqué / 07.06.19 - 11:23h

A partir d'ara, quan accedeixis al club trobaràs una nova pàgina que et presentarà el menú amb els diversos serveis que t'ofereix el club. “Club d'avantatges” és l'accés al portal de descomptes exclusius; “Activitats TMB” és un espai on podràs conèixer totes les activitats esportives, socials i culturals dels grups de TMB que entrarà en servei properament. “Tauler d'anuncis”, és un espai que et permetrà reciclar i reutilitzar aquelles coses que ja no utilitzes i oferir aquells serveis que pots prestar als teus companys, tal com fins ara es venia fent al “Racó de l'empleat”, de la intranet. Finalment, l'opció “Car pooling”, que entrarà en servei ben aviat, et permetrà compartir vehicle per als teus itineraris habituals, compartint despeses i minimitzant les emissions.    

A més, a partir d'ara també podràs accedir al club a través de la GenTMBapp, que et farà més fàcils i accessibles els avantages que el Club GenTMB t'ofereix.  

El Club GenTMB és obert a tots els treballadors/es de TMB. Donar-s'hi d'alta és molt fàcil, només cal accedir a www.clubgentmb.cat i crear un nou compte, pas indispensable per accedir a centenars d'ofertes i serveis que el club t'ofereix.  

Com que es tracta d'un club exclusiu, cal utilitzar l'adreça de correu electrònic corporatiu.  Aquelles persones que no en disposin només han d'enviar un correu electrònic a comunicaciointerna@tmb.cat i els indicaran la manera d'accedir-hi. 

 
 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB