Dijous, 25 de febrer de 2021

Carme Becerra, guanyadora del 14è Concurs de Relats Curts de TMB

 

Carme Becerra, guanyadora del 14è Concurs de Relats Curts de TMB

El relat Retrobaments guanya la 14a edició del Concurs de Relats Curts en la categoria Treballador de TMB.

Redacció / 04.11.20 - 07:21h

Ahir a la tarda es van atorgar els premis del 14è Concurs de Relats Curts de TMB i, per primer cop en les 14 edicions, l'acte d'entrega de premis ha estat virtual per la situació sanitària que estem vivint. 

El relat que ha quedat en primera posició de la categoria Treballador de TMB es titula Retrobaments i estava signat amb el pseudònim Baraka, sota el qual s'amagava la identitat de la Carme Becerra Fuentes, que treballa al Gabinet de Premsa.

El relat que ha quedat en segona posició de la mateixa categoria, signat per Dimas Tamurejo, porta per nom Quiero besarte y no puedo i ha estat una creació de Gorka Iban López, treballador del telefèric de Montjuïc.

Els tres relats finalistes han estat: Perdut, de Laura Ropero; El amor en tiempos de confinamiento, d'Ivan Fernández; i El seient preferit, d'Alfred Latorre.

L'acte, que va ser presentat per la periodista i guionista Anna Guitart, va comptar amb les intervencions de la presidenta de TMB, Rosa Alarcón, i del conseller delegat, Gerardo Lertxundi, que va entregar els premis als guanyadors de la categoria Treballador, i de diferents personalitats del món de la cultura com Jordi Nadal, editor i fundador de Plataforma Editorial; l'escriptora Maria Rosa Nogué; el director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès, Jordi Muñoz; responsables de Dagoll Dagom, i la compositora Dàmaris Gelabert.

Els guanyadors han rebut diversos premis: Carme Becerra, guanyadora del primer premi, ha guanyat un pack Experiència, un curs d'escriptura en línia per gentilesa de l'Ateneu Barcelonès, un lot de llibres, entrades per al festival Grec i entrades per al Barcelona Bus Turístic i el Telefèric. Gorka Iban, guanyador del segon premi, ha rebut entrades per al festival Grec, un curs d'escriptura en línia per gentilesa de l'Ateneu Barcelonès i entrades per al Barcelona Bus Turístic i Telefèric. El tres treballadors finalistes han rebut el llibre de la Rosa Parks i descomptes per als cursos d'escriptura de l'Ateneu.

El jurat del concurs ha estat format per Santiago Torres, director de Comunicació de TMB; Jordi Nadal, director de Plataforma Editorial; Jordi Muñoz, director de l'Escola d'Escriptura de l'Ateneu Barcelonès; Oriol Pàmies, responsable del gabinet de premsa de TMB, i Montserrat Pérez, directora de Serveis i Transports turístics de TMB.

Aquí pots consular el vídeo de la gala. 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB