Divendres, 28 de gener de 2022

La 4a edició de Fotolliga ja té guanyadors

 

La 4a edició de Fotolliga ja té guanyadors

El Guillermo, l'Inma i el Miguel Ángel han estat els guanyadors de la 4a edició del concurs fotogràfic Fotolliga 2020-21 que organitza l'Associació Fotogràfica d'Empleats de TMB (AFE-TMB).

Redacció / 05.10.21 - 10:43h

La competició, que s'ha anat desenvolupant durant el curs 2020-2021 i que està impulsada per la companyiai dins de les activitats socials i esportives, ha donat com a guanyador d'aquesta edició el Guillermo de Ávila, mecànic del CON de Triangle. En la segona posició el premi ha recaigut en l’Inma Rodríguez Domínguez, agent d'atenció al client de la línia 1, i en tercera posició ha quedat el Miguel Ángel Benito, conductor de bus del CON d'Horta.

La participació era oberta a tots els treballadors de la companyia i consistia a enviar una foto cada mes d'un tema prèviament pactat. Les imatges les pots veure als comptes de Flickr i Instagram de l'associació. 

La propera edició del concurs, la 2021-2022, ja està en marxa i les bases del concurs estan publicades a la pàgina web de l'associació, https://afe-tmb.org/bases-fotoliga/ T’animes a participar-hi? 

Per a més informació, podeu contactar amb Miguel Ángel Benito García, mabenito@tmb.cat

 

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB