Dimarts, 7 de desembre de 2021

4a edició de la Formació Professional Dual a TB

 

4a edició de la Formació Professional Dual a TB

L'objectiu és promoure, afavorir i complementar els coneixements i experiència dels estudiants en pràctiques en el seu procés formatiu.

Servei TOP / 19.02.21 - 10:54h

Autobusos participa un any més en l'acollida d'estudiants de Formació Professional Dual, FP Dual,  que es realitza des del curs 2017-2018.

El 16 de febrer l'empresa  va participar en una trobada virtual amb els alumnes d'FP Dual i amb les escoles que tenen signat un conveni de pràctiques amb Transports de Barcelona (TB).

M. Isabel Pedrico, responsable d'atracció del talent a TMB, va fer una conferència motivacional per als estudiants d'FP Dual que desitgin tenir la primera experiència professional a TB, en què va ressaltar l'aposta que fa TMB pels joves talents i per la diversitat de gènere així com la igualtat d'oportunitats. També va anunciar que, juntament amb l'Albert Vea, encarregat de la gestió de les pràctiques d'FP Dual, s'està treballant per certificar, aquest any i amb el nivell d'excel·lència, Transports de Barcelona. Aquest fet és molt important com a organització, perquè queda palès que apostem per unes pràctiques de qualitat.

Els alumnes interessats enviaran el seu CV i participaran en un procés de selecció per a la cobertura de vuit places de pràctiques, de les quals set seran per a automoció als tallers de Material Mòbil i una per a electromecànica al Taller Central de Reparació de Grups. 

A continuació, Miguel Ángel Fernandez, responsable de producció del manteniment  i José Pradas, responsable de manteniment i instal·lacions del CON Triangle, van parlar de temes d'interès per als alumnes, com són els diferents vehicles que configuren la flota d'autobusos, les seves característiques i les tecnologies per les quals l'empresa està apostant, així com els principals reptes de futur. Tanmateix es va parlar de l'organització dels tallers, els equipaments disponibles i els principals processos que afecten el manteniment del vehicle. Finalment, es van comentar els principals rols que intervenen en el model de formació dual implantat a TB i els continguts formatius pràctics que s'ofereixen entorn al manteniment dels autobusos de la flota de TB.

La conferència va acabar amb un torn de preguntes i dubtes dels estudiants, els quals van manifestar que estaven molt contents i agraïts de la trobada.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB