La 4a edició del Repte TMBInnova escalfa motors

En pocs dies coneixerem quin serà el repte TMBinnova 2023. En aquesta edició, i per primera vegada, l’empresa presentarà un repte transversal a tota la plantilla de TMB.

Redacció - Innova / 03.04.23 - 11:45h

Després de tres edicions de “Repte TMBInnova” que han reunit més de dos-cents participants, quatre-centes trenta-vuit propostes, cinc projectes en estudi i una idea implementada, el repte torna amb una nova edició buscant solucions creatives i innovadores que li donin resposta.

En edicions anteriors s’ha treballat en:

Aviat sabrem quin serà el repte TMBInnova 2023 i serà el moment per a treure el vessant més creativa, participar i començar a formar part de la comunitat innovadora.

Com funciona?

El repte és obert a tota la plantilla de TMB i, l’únic que has de fer és pensar en una idea que doni resposta al repte plantejat i publicar-la a la plataforma TMBinnova, que és accessible des dels apartats d'Eines, Serveis al/la treballador/a i GENTMBapp.

Un cop publicada la idea fes campanya perquè els teus companys i companyes apostin per la teva idea i així aconseguir passar a la següent fase. Vídeo 

Les vint-i-quatre millors idees i amb el major nombre de vots, arribaran fins a la fase de concepte. En aquesta fase es formaran equips de tres persones per millorar les idees proposades, concretar-les i arribar a una solució, ajudats d'experts del món de la innovació. La fase finalitzarà amb l'avaluació de les propostes per part de l'equip del repte, que escollirà els sis projectes finalistes que treballaran en els prototips i que seran presentats en un esdeveniment.

El projecte guanyador es pilotarà en un entorn real.

Els premis per als membres de l’equip guanyador són: "caixa experiència", un xec d’Intermón Oxfam valorat en 50 €, un lot de marxandatge TMBinnova i un llibre d’innovació.

T'hi apuntes? Estigues pendent, t’esperem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB