Comença la prova pilot de Metrolineres, l’equip guanyador del repte Estació del Futur

Metrolineres neix a partir del repte Estacions del Futur, que va permetre a personal de TMB reimaginar les estacions del metro a partir de quatre eixos: l'oci, la connectivitat, el confort i la interacció amb els usuaris.

Redacció / 29.09.22 - 09:30h

Ahir es va posar en marxa, a l’estació de metro de Ciutadella Vila Olímpica de l’L4, una estació d’aparcament i càrrega per a 9 patinets elèctrics que reutilitza l’energia de les frenades dels trens.

El projecte que ahir va veure la llum en format de prova pilot va ser proposat pel José Antonio, responsable operatiu de zona de línies automàtiques; el José Miguel, comandament tècnic d’operacions de l'L3; el Jordi Reig, tècnic operatiu de línies automàtiques, i el Fernando, especialista en energia, que van guanyar el repte Estació del Futur, iniciativa d’intraprenedoria de TMBinnova.

La nova instal·lació neix amb la voluntat d’impulsar un nou servei al client fent un ús eficient de l'energia i dels recursos disponibles. Tot i que serà un servei de pagament, mentre estigui en fase de proves, els estudiants de la Universitat Pompeu Fabra —edifici que es troba al costat de l'estació de Ciutadella-Vila Olímpica— podran testar-lo gratuïtament. El públic general, per la seva banda, també podrà accedir al servei, en aquest cas amb un descompte del 50%.

Metrolineres és un exemple més del compromís de TMB amb el seu personal, la innovació i el respecte pel medi ambient.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB