Divendres, 22 de gener de 2021

140 idees per a l’Estació del Futur

 

140 idees per a l’Estació del Futur

Ja ha acabat la primera fase de registre d'idees del repte de l'Estació del Futur amb un total de 140 propostes pujades a la plataforma TMBInnova.  

Innovació / 23.11.20 - 08:16h

Les idees que donen una millor resposta a l'objectiu del repte han passat a la fase de concepte, on es desenvoluparan i maduraran i es concretarà al màxim el seu funcionament. A partir d'aquesta etapa, caldrà que els autors confeccionin un equip de treball, d'entre 3 i 5 persones, per tal d'enriquir les idees inicials. 

Durant aquesta fase, que durarà fins al 18 de desembre, es realitzaran tallers de suport en línia on s'oferiran eines i recursos per seguir desenvolupant els projectes. Finalment, els millors conceptes seran seleccionats per a la fase 3, la del prototip. 

La persona guanyadora del sorteig per haver registrat una idea a la plataforma ha estat la Inés-Maria Corzo Pérez, i la idea més votada ha estat “Metrolineres” del  José Antonio Jiménez Gálvez. ¡Enhorabona! 

Recordeu que en aquesta nova etapa es preveuen nous premis entre els equips que completin les tasques d'aquesta fase.  

Animem tots els treballadors de TMB a seguir participant en el repte. Podeu fer-ho entrant a la plataforma TMBinnova des d'Eines a la intranet, la GentTMBApp o la web: https://tmbinnova.induct.no/ Heu de clicar like a les idees que més us agradin. Podeu afegir-hi els vostres comentaris i fins i tot unir-vos a un dels equips i optar a formar part de la idea guanyadora final! 

 

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB