En Niko Casas va patir un accident de camí a la feina en ficar el peu en l'escocell d'un arbre
En Niko Casas va patir un accident de camí a la feina en ficar el peu en l'escocell d'un arbre

Una ensopegada amb importants conseqüències: segona entrevista sobre els accidents in itinere

Arriba el segon episodi del pòdcast de la GenTMB. Entrevistem el Niko Casas que ens explica com va ser el seu accident in itinere, com es va sentir i quines estratègies de prevenció ha pres des de llavors. Comencem!

Redacció / 26.09.23 - 11:15h

El Niko Casas (responsable d’oficina de centre del CON Triangle) es reconeix perfeccionista a la feina i això li va passar factura quan va tenir un accident in itinere. “Em vaig sentir una mica culpable per deixar sol l’equip en un moment de molt treball”, explica sobre la baixa que va haver d’agafar en lesionar-se.

En l’episodi anterior, el Sergi Martínez (coordinador Centre referent de prevenció de TB i Àrees funcionals de TMB) ja assenyalava com una conseqüència mal entesa dels accidents in itinere sentir-se culpable arrel de l’incident (“no ens hem de culpabilitzar, sinó esbrinar les causes i adoptar mesures preventives”, explicava en Sergi).

El Niko és el primer dels cinc companys que, en successius episodis, posarà veu a com va viure aquest tipus de sinistre. Cada cas mostrarà com d’ample és la casuística que ens pot portar a patir un accident in itinere (pot esdevenir-se viatjant en transport públic, en vehicle privat, caminant, seguint itineraris habituals, en zones urbanes, carreteres...).

Us animem a escoltar el Niko en aquest nou capítol de La Casa sonora de la GenTMB a través d’alguna de les plataformes que enllacem aquí sota. Comencem!

Escolta l'episodi a IvooxEscolta l'episodi a SpotifyMira l'episodi a YouTube

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB