Vista del web del festival Subtravelling en un mòbil
Vista del web del festival Subtravelling en un mòbil

L'usuari del metro i el bus es converteix en crític de cinema

S'ha iniciat el període de votació dels curts de La Mostra, que inclou les categories Roda a TMB i Microcurts internacionals, del Subtravelling 2015, el festival internacional de curtmetratges al metro. S'hi pot participar fins al 10 de novembre.

Marta Franco / 28.10.15 - 08:59h

Al web del festival ja es poden trobar els curtmetratges a competició del Subtravelling, el festival internacional de curtmetratges de TMB, organitzat per la Fundació TMB, que enguany celebra la seva sisena edició.

Fins al 10 de novembre, els interessats poden votar el seu curt preferit, i participaran automàticament en el sorteig d'un any de cinema gratis per a dues persones, obsequi del patrocinador d'aquesta categoria, Cines Filmax Granvia, així com d'un sopar per a dues persones en el restaurant Muxía, entre d'altres premis. A més, per incentivar la participació, cada dia se sortejaran entre els votants de totes les categories entrades dobles de cinema vàlides durant tot un any, cortesia també de Cines Filmax.

La categoria Microcurts internacionals se segueix presentant com un programa de 20 curtmetratges, que en aquesta edició barreja curts de ficció i animació, la selecció dels quals va a càrrec de l'organització. Pel que fa a la secció Roda a TMB, els usuaris de transport públic han presentat curtmetratges de tres minuts de durada, carregats de creativitat, rodats amb un mòbil a les instal·lacions del metro i dels busos de TMB.

S'hi narren històries d'amor, viatges en el temps, reflexions durant el trajecte i connexions amb missatge final, com el curt dirigit per l'usuari Pere Rovira: 

O, a tall d'exemple, com aquest altre dirigit per Anna Mestre que explica la història d'un home que un dia decideix fer el seu primer viatge en metro:

I per als fans del gènere de terror, no hi podia faltar un curt sobre zombis al metro com aquest apocalipsi d'Edu Lage i Víctor Montoro :

Amb ganes de veure'n més? A la galeria del web s'hi poden trobar prop de seixanta petites històries que no deixen indiferent l'espectador

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB