El web del Subtravelling vist en un mòbil / magicmockups.com
El web del Subtravelling vist en un mòbil / magicmockups.com

Més de 50 curts rodats al metro i al bus esperen premi

El Roda a TMB, el concurs amb convocatòria pública del festival internacional de curts de TMB Subtravelling 2015, ha rebut més d'una cinquantena de curtmetratges en les tres setmanes en què s'hi podia participar.

Marta Franco / 04.11.15 - 08:59h

Els usuaris de transport públic han presentat més d'una cinquantena de curtmetratges de tres minuts de durada gravats amb un mòbil a les instal·lacions del metro i als autobusos de TMB, dins la categoria Roda a TMB, la secció de creació ràpida de la sisena edició del Subtravelling.

Les històries dels curts són molt variades. S'hi narren històries d'amor, viatges en el temps, reflexions durant el trajecte i connexions amb missatge final, entre d'altres temàtiques. A tall d'exemple, destaquen títols de curts desafiants i engrescadors com “Metrogame”, “Serendipia”, i “Apocalipsis”, d'altres plens de misteri com “202 batecs”, “Dominic” i “Destinats”, i alguns amb to romàntic com “Jo, tmb t'estimo”, “Drassanes Love”, i “Amor en desconserva”. 

Al web del festival es poden trobar els 52 curtmetratges en competició d'aquesta categoria, acompanyats d'una fitxa amb les seves característiques principals.

Última setmana per votar

Fins al 10 de novembre, els interessats poden votar el seu curt preferit de la categoria Roda a TMB i també de la secció Microcurts internacionals, que se segueix presentant com un programa de 20 curtmetratges que barreja curts de ficció i animació, la selecció dels quals va a càrrec de l'organització.

Amb la votació es participa automàticament en el sorteig d'un any de cinema gratis per a dues persones, obsequi del patrocinador d'aquesta categoria, Cines Filmax Granvia, així com d'un sopar per a dues persones en el restaurant Muxía. A més, per incentivar la participació, cada dia se sortejaran entre els votants de totes les categories entrades dobles de cinema vàlides durant tot un any, cortesia també de Cines Filmax.

El 16 de novembre se celebrarà l'acte de clausura del festival Subtravelling als Cines Filmax Granvia, on es donaran a conèixer els guanyadors de les diverses categories i es projectaran els curtmetratges guardonats. A més també se sortejarà un any de cinema gratuït entre els assistents a la gala.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB