Formació TOLA / TMB
Formació TOLA / TMB

Vols conèixer els protagonistes de la L9 Sud i el seu procés de formació?

Un mes després de l’entrada en servei del tram sud de la L9, els 82 TOLA ja estan a ple rendiment. El seu procés de formació va ser seguit per comunicació interna i aquí us en presentem el resultat.

Albert Piqué / 16.03.16 - 10:37h

Després de les 361 hores de formació teoricopràctica, impartida per tècnics de TMB i pels seus mateixos companys que des de l’any 2009 treballen a la L9 Nord,  els 82 TOLA que el passat mes d’octubre s’incorporaven a la companyia ja són els protagonistes del nou tram de la L9, el tram sud. 

Aquest petit testimoni, en format de vídeo, pretén donar visibilitat a un procés poc conegut com és la formació específica necessària per poder treballar al metro. Val a dir que aquesta formació  se suma al bagatge personal de cada un d’ells, imprescindible per a una línia de metro totalment automàtica.

De la mà d’en Miguel, d’en Dídac, d’en Francesc, de l’Estefanía i de la Inés, podrem fer el seguiment de tot el procés: des del primer dia, amb els nervis que això suposa, fins al dia d’avui, en què ja desenvolupen les seves funcions amb tota la seguretat pròpia dels professionals de primer ordre.  

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
L9 / L10 / L11
Infraestructura
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB