TMB se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la Homofòbia, la Transfòbia i la Bifòbia

Un any més la companyia commemora la jornada presentant un vídeo on s'informa de com actuar davant d'una agressió, tant si s'és la víctima com si es presencia, i s'anima a denunciar-ho.

Redacció / 17.05.22 - 08:15h

TMB diu no a l’LGTBI-fòbia condemnant qualsevol forma de violència i avui vol fer una menció especial a la lluita contra l’LGTBI-fòbia per ser el seu dia de commemoració i perquè tothom ha de poder viatjar amb tranquil·litat al transport públic. I per a celebrar-lo ha editat el vídeo que avui presentem , que s’està emeten pels canals audiovisuals de la xarxa del transport públic de i pels canals interns de TMB, on s’anima a actuar davant una agressió.

Aquesta iniciativa forma part d’un conjunt de quatre accions que la companyia està duen a terme al llarg del mes de maig amb motiu del Mes Europeu de la Diversitat, amb l’objectiu donar visibilitat a la pluralitat i promoure i conscienciar sobre la importància de fomentar la diversitat i la inclusió a TMB i a la societat en general.

La companyia disposa del protocol de prevenció, detecció i intervenció de l’LGTBI-fòbia a les xarxes de transport de TMB que té l’objectiu essencial d’establir les bases per garantir la igualtat d’oportunitats i la no discriminació a les persones usuàries de les xarxes de transport.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB