La plataforma d’idiomes al Campus TMB, en actiu i renovada

En ple funcionament des del 2021, estrena una nova interface que permet estudiar diferents nivells d’un mateix idioma de manera consecutiva.

Redacció / 28.02.23 - 09:26h

S’ha configurat una nova plataforma d’idiomes que incorpora nous canvis i millores pels estudiants. Un d’aquest canvi i que cal destacar és que ja no és necessari esperar a la renovació de la llicència corporativa per a poder accedir al següent nivell.

Les persones que ja havien iniciat curs han de continuar a la mateixa plataforma fins a completar el 100% i realitzar el test final perquè s'actualitzi el nivell a la nova plataforma. Les persones que comencen el curs de nou han de fer servir la nova plataforma. Durant una temporada conviuran les dues plataformes.

Diferències i millores en la plataforma:

inici

 

seguiment

 

reserva

 

test

 

En el cas de l’idioma anglès, totes les persones que finalitzen el curs a la plataforma, tenen la possibilitat de fer classes presencials gratuïtes en format aula i en format virtual, fora de la jornada laboral.  Els horaris són:

horaris

 

Al mes de març de l’any 2021 naixia la plataforma d’idiomes de TMB. Una eina gratuïta i accessible només per a personal en actiu de TMB, que es pot utilitzar des de qualsevol dispositiu i lloc i que permet aprendre i practicar quatre idiomes: anglès, alemany, francès i italià.

Com podeu accedir a la plataforma d’idiomes?

Accedeix al Campus TMB-Idiomes amb el teu correu i contrasenya corporatius i comença des d'avui mateix (es recomana fer-ho des de l'explorador Chrome o Mozilla Firefox).

Per a qualsevol dubte o consulta pots dirigir-te a idiomes@tmb.cat 

Aprendre idiomes mai ha estat tan fàcil! 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB