“Mobilitat sostenible”, un nou espai a la intranet

El nou espai està orientat a millorar aspectes relacionats amb la mobilitat del personal de la companyia, i donar a conèixer diversos recursos disponibles per sensibilitzar i potenciar la mobilitat sostenible.

Redacció / 12.09.23 - 07:30h

El naixement d’aquest nou espai s’emmarca dins de les accions que TMB durà a terme, durant la Setmana Europea de la Mobilitat i que aquest any versa sobre l’eficiència energètica, amb el lema ‘Combina i mou-te!’ presentant el nou àmbit creat a la intranet sobre la mobilitat sostenible a l’empresa, “Mobilitat sostenible”.

El nou espai, que neix arran del Pla de Desplaçament d’Empresa, presentat ara fa un any i que pivota sobre sis objectius principals: l’estalvi del consum energètic; l’estalvi econòmic tant per als treballadors com per a l’empresa; menor contaminació, tant atmosfèrica com de soroll; increment de la seguretat viària i millora de la salut; increment de la productivitat i competitivitat i igualtat d’oportunitats, està dividit en quatre seccions:

  • Bústia de suggeriments. Aquesta secció està pensada perquè tots els treballadors i treballadores de TMB puguin fer suggeriments lligats amb la mobilitat.
  • Calculadora petjada CO2. Calcula la teva petjada de carboni.
  • Carpooling. Un espai on pots trobar companys i companyes per a compartir vehicle per anar i tornar de casa a la feina.

Pla de desplaçament d’empresa. Accés al document que planifica un conjunt d’actuacions de TMB que pretenen millorar la mobilitat del centre de treball, promovent una major participació dels modes de transport més sostenibles i un ús més racional del vehicle privat motoritzat.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB