Una de les sessions on va participar TMB es va celebrar a l'estand de Barcelona Activa
Una de les sessions on va participar TMB es va celebrar a l'estand de Barcelona Activa

L’aposta de TMB per la innovació oberta, al 4YFN del Mobile World Congress

La companyia ha compartit la seva experiència pel que fa a la compra pública innovadora, la col·laboració pública-privada i els reptes i oportunitats de la innovació.

Redacció / 29.02.24 - 12:59h

TMB ha participat a dues taules rodones durant la celebració del Mobile World Congress 2024. Ho ha fet dins de l’esdeveniment 4YFN, que celebra la 10a edició i busca establir relacions i sinergies entre start-ups, inversors, empreses i institucions per fer avançar l’economia basada en el coneixement i la innovació.

La directora d’Innovació i Transformació Digital de TMB, Margarida López, va ser l’encarregada de posar veu a l’experiència de TMB en aquesta àrea. Una experiència que neix de situar la innovació com un eix central i transversal dins la companyia, que inclou el llançament de reptes d’emprenedoria cap enfora de TMB però també cap endins, obrint la participació a la plantilla.

A la primera taula (dilluns 26), al fòrum Lab3040 - Ecosistema d'innovació català a través de connexions, López va exposar el model de compra pública innovadora de l’empresa, i també com s’aborda la col·laboració entre els agents del sector públic i privat. De fet, TMB forma part de la iniciativa Lab3040, impulsada per la Cambra de Comerç de Barcelona, que vol teixir connexions entre corporacions, pimes i start-ups i fomentar relacions entre els agents claus en la innovació.

El dimarts 27, TMB va compartir espai amb les empreses Sorigué i Abertis dins la sessió Diàlegs Connectio (a l’estand de Barcelona Activa). La directora d’Innovació de TMB va explicar el model corporatiu d’innovació oberta, la relació amb l’ecosistema start-ups i com serà aquesta col·laboració en un futur, que passa per “fer servir el nostre model de compra pública innovadora per fer licitacions més adaptades a aquest model d’empresa, les start-ups”.

Per saber més de les pràctiques d’innovació a TMB, podeu accedir a aquest enllaç.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB