Imatge de la cotxera de Ponent / Foto: TMB
Imatge de la cotxera de Ponent / Foto: TMB

L’activitat del CON Ponent es trasllada al CON Zona Franca els dissabtes i festius des del 4 de març

El trasllat durant els caps de setmana forma part del procés que finalitzarà amb el tancament de Ponent i la instal·lació de l’activitat a la futura cotxera de Zona Franca.

Redacció / 02.03.23 - 08:59h

A partir d’aquest dissabte, 4 de març, la cotxera de Ponent trasllada la seva activitat al CON Zona Franca, de forma permanent, durant tots els dissabtes i festius. Aquest trasllat parcial de l’activitat acabarà desembocant en el tancament de les instal·lacions de Ponent i en la ubicació de tota l’operativa d’aquest centre a la futura cotxera de Zona Franca.

Des d’aquest cap de setmana, tots els serveis de Ponent (des del primer del dissabte 4) es llançaran des del CON Zona Franca tots els dissabte i festius. Concretament, el personal del CON Ponent atendrà el servei des de l’Annex Port, mentre que les línies adscrites al CON Zona Franca ho faran des del CON ZF I.  

El personal afectat per aquest canvi trobarà a la intranet del seu centre tota la informació relativa a prevenció de riscos laborals i altres qüestions d’interès. Així mateix, poden traslladar qualsevol dubte al personal del centre de treball.

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB