Informadors NXB / TMB
Informadors NXB / TMB

El CON Triangle acull les sessions de formació dels informadors de la NXB

Més de 130 informadors conformen l’escamot que entre els dies 02 i 25 de novembre recorreran la ciutat, entre parades de bus, centres d’atenció primària, hospitals i d’altres punts amb alta concentració ciutadana, per informar de les novetats de la xarxa.

Albert Piqué / 31.10.17 - 07:32h

L’edició d’enguany comporta la creació de 4 noves línies d’altres presentacions. La D40, amb un recorregut en diagonal, que unirà Pl. Espanya i la Via Favència, i tres línies amb traçat vertical, la V5 que uneix el barri de La Marina i Pedralbes, la V29 que recorre entre el Fòrum i Roquetes, i la V31, entre la Mar Bella i la Trinitat Vella. Amb aquestes noves línies la ciutat disposarà de 20 línies de la NXB, que tenen una previsió de 350.000 passatgers diaris, prop del 48% del passatge de la xarxa d’autobusos.

La implantació d’aquesta fase també comportarà variacions de la xarxa d’autobusos actual. Es modificarà el recorregut de les línies H6, H14 i H16, i alhora hi haurà canvis d’itinerari a les línies 27, 42, 68, 91 i 109. Les línies 32, 26, 36, 40 37, 57 i 20 deixaran de circular ja que quedaran integrades dins de les línies de nova creació.  

Per altra banda, es crearan  dues noves línies de proximitat, la 136 i la 191 que reforçaran les connexions entre el districte de Sant Martí i l’Hospital del Mar, i entre el barri del Congrés i els Indians i l’Hospital de Sant Pau, respectivament.

Els informadors es desplegaran a les parades, els autobusos i als intercanviadors de dilluns a dissabte per a informar de les novetats de la xarxa, i ajudar als usuaris a robar la millor solució per als seus desplaçaments. Enguany, com a novetat i en les mateixes dates, també hi haurà un grup d’informadors que s’ubicaran sobre el territori en equipaments clau dels barris com hospitals, CAPs i casals de la gent gran de les zones d’influència de les noves línies, les convertides en nova xarxa o les modificades, així com en zones territorials on s’ha detectat un important canvi de mobilitat en superfície.

Per més informació consulteu:

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB