CON Triangle / Pep Herrero
CON Triangle / Pep Herrero

Nova etapa de l’i_CON

Aquest canvi comportarà molts avantatges,permetrà disposar de més continguts gràfics i alhora permetrà conèixer les notícies en temps real.

Comunicació interna / 27.03.12 - 16:30h

Coincidint amb l’inici de l’estiu del 2009, al CON d’Horta, el primer número de l’i_CON va veure la llum, i poc després es va anar estenent a la resta de centres. L’i_CON va néixer amb l’objectiu d’acostar l’actualitat del CON als treballadors, pensat i escrit per persones del centre mateix, i amb informacions complementàries a les que ofereixen Hora Punta i Gent TMB.

En tot aquest temps, i amb periodicitat bimestral, s’han publicat cinquanta i_CON repartits entre els quatre centres operatius. Des d’un inici, la publicació es feia en dos formats: en paper, que es distribuïa als centres, i en format digital, en PDF, que s’enviava a totes les adreces de correu corporatives dels empleats del centre.

En aquests gairebé tres anys l’i_CON s’ha consolidat com una eina útil i ben valorada pels treballadors, de manera que, coincidint amb l’aparició dels nous portals de comunicació de TMB, fruit d’una evolució tecnològica de les revistes corporatives, l’i_CON es reinventa.

Així doncs, aquest serà el darrer número en el format actual, i a partir del mes de març podreu trobar tota l’actualitat relacionada amb el vostre entorn al portal informatiu Gent TMB.

Aquest canvi comportarà molts avantatges, ja que permetrà disposar de més continguts gràfics, galeries de fotos i vídeos, entre d’altres, a tot color, que complementaran les informacions, i alhora permetrà conèixer les notícies en temps real, sense haver d’esperar a la publicació del butlletí.

El nou portal permetrà subscriure-s’hi mitjançant el servei RSS i rebre les notícies que es publiquin a l’instant. Periòdicament, s’elaborarà un butlletí d’informació que s’enviarà a totes les persones assignades al centre i que disposin d’una adreça de correu corporativa, i a les que s’hagin donat d’alta mitjançant el seu correu electrònic personal (Gmail, Hotmail o altres).

Us agraïm la vostra confiança i us encoratgem a seguir participant activament de l’i_CON, la vostra publicació.

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Servei
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB