Per commemorar la jornada, la companyia llança la campanya “Tu inspires TMB. L’experiència de la gent gran, el nostre valor present”, que dona veu a 5 persones jubilades de Bus.

Un cop finalitzat el procés participatiu de la fase 4, aquesta setmana comencen les obres perquè al febrer es pugui ampliar la nova xarxa de bus amb tres línies més: l'horitzontal H4 i les verticals V11 i V13.

És ben valorada pels usuaris, atrau cada vegada més passatgers i té uns índexs elevats de qualitat tècnica. A més la nova xarxa de bus tornarà a ampliar-se la tardor vinent amb la implantació de tres línies més, i ja en seran 16.

Amb la solemnitat de les grans ocasions, s'ha celebrat l'acte central de la commemoració dels 90 primers anys del metro de Barcelona, seguit d'una sortida extraordinària del tren històric, veritable peça de museu del 1924.

Europa vol promocionar les tecnologies netes per al transport públic en els centres urbans i Barcelona és una de les vuit ciutats escollides per fer proves amb autobusos elèctrics d'última generació. Els primers ja són al carrer.

El bus d'altes prestacions ha arribat a les 13 línies: des d'aquest matí ja funcionen la V15 (Barceloneta - Vall d'Hebron), la V27 (Pg. Marítim - Canyelles), la H14 (Paral·lel - Sant Adrià) i la H16 (Pg. Zona Franca - Fòrum).

TMB ha programat un seguit d'activitats per commemorar el 90è aniversari del metro, amb l'ajuda de patrocinadors i col·laboradors. La més immediata serà la Discovery Underground Barcelona 2014.

La nova xarxa de bus continuarà desplegant-se al setembre vinent com s'havia anunciat, amb la creació de quatre línies. D'aquesta manera s'arribarà gairebé a la meitat de les 28 previstes en el projecte.

Avui s'han presentat els últims autobusos híbrids que s'han incorporat a la flota de TMB. La ciutat continua així beneficiant-se d'una millora en la qualitat ambiental i de l'estalvi que suposa el menor consum.

Els plans d'eficiència de Metro i Bus ajuden a estalviar despeses en consum d'energia i emissions. La direcció de TMB ha decidit incorporar l'eficiència energètica a la política de qualitat i medi ambient corporativa.

L’any passat es van trobar més d’11.000 objectes perduts al metro (3.465) i als autobusos (7.876) de Barcelona. És per això que TMB disposa d’un servei de troballes per poder recuperar tot allò que els clients es deixen. 

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB