1 d’octubre, Dia Internacional de la Gent Gran

Per commemorar la jornada, la companyia llança la campanya “Tu inspires TMB. L’experiència de la gent gran, el nostre valor present”, que dona veu a 5 persones jubilades de Bus.

Redacció / 30.09.22 - 12:53h

El Juan, conductor de bus i empleat de TMB des de l’any 1998; la Carmen, conductora de bus i empleada des de l’any 2004; l’Eduard, responsable de manteniment de material mòbil i empleat des de l’any 1991; la Montse, secretària del servei mèdic i empleada des de l’any 1969; el Francisco, conductor de tramvies i de bus, president de l’associació de jubilats i jubilades de TB i empleat des de l’any 1964, i la Montse, la Magda, el Pedro i el Rodolfo de VinclesBCN, un servei de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona que combat la soledat, són els protagonistes de la campanya “Tu inspires TMB. L’experiència de la gent gran, el nostre valor present”.

Després d’un recorregut en autobús per llocs històrics de la ciutat que van formar part de l’empresa, que ja no existeixen i que han permès crear nous serveis públics, com les cotxeres de Lutxana i de Llevant, els i les protagonistes d’aquesta jornada tan especial van compartir la seva història i les seves experiències viscudes a bord del bus, en molts casos lligades a la transformació que durant aquests últims anys ha viscut la ciutat, el transport i la societat.

Aquesta campanya s’emmarca dins del centenari de Transports de Barcelona (TB) i de la gestió de la diversitat de la companyia, en aquest cas posant la mirada en la perspectiva generacional.

TMB vol felicitar tota la gent gran i molt especialment aquells treballadors i treballadores que amb el seu treball i vocació de servei han format part de la història de la companyia.

 

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB