A La Casa sonora de la GenTMB vam entrevistar l'Antonia Cruz.
A La Casa sonora de la GenTMB vam entrevistar l'Antonia Cruz.

La vessant solidària de la Fundació TMB: com funcionen el Tria i el Mou-te

El darrer trimestre de l’any concentra les activitats associades a la causa solidària Mou-te, aquest any dedicada a la lluita contra la leucèmia i altres malalties oncològiques de la sang. La coordinadora de projectes de la Fundació TMB, Antonia Cruz, ens ho explica des del pòdcast de la GenTMB.

Redacció / 20.12.23 - 12:15h

Les trajectòries de la Fundació TMB (constituïda l’any 2010) i del tàndem que formen el Tria la teva causa i el Mou-te han avançat en paral·lel. Si bé aquest 2023, la causa per la qual s’ha mogut la plantilla és la lluita contra la leucèmia i altres malalties oncològiques de la sang, abans la solidaritat de les persones de TMB s'havia fixat en la gent gran, les violències masclistes o la infància, per citar alguns exemples.

En aquest darrer trimestre de l’any, que és quan es concentren les activitats associades al Mou-te de cada edició, ens ha acompanyat a La Casa sonora de la GenTMB l’Antonia Cruz, coordinadora de projectes de la Fundació.

Amb l’Antonia hem fet un repàs de la causa d’aquest any, però també de com funciona la proposta i selecció de causes (el Tria) i el posterior desenvolupament de les activitats, una feina a tres mans entre la Fundació TMB, la treballadora o treballador que ha presentat la proposta més votada per la plantilla i l’entitat o ONG que en dona suport. 

Podeu escoltar (o veure) aquest nou episodi del pòdcast a qualsevol de les tres plataformes que us enllacem als botons al peu de l’article. Comencem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB