En Sergi Farré i la Laila El Allali
En Sergi Farré i la Laila El Allali

El pòdcast de la GenTMB, amb l'Orgull i contra l'LGTBIfòbia

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l’Orgull, La Casa sonora de la GENTMB ha convidat el Sergi Farré i la Laila El Allali, personal de TMB i integrants de l’associació Visibles, per parlar de la seva vivència com a persones del col·lectiu LGTBIQ+.

Carme Becerra / 28.06.24 - 09:06h

El 28 de juny és dia de celebració per a la comunitat LGTBIQ+ i per a tothom que vulgui sumar-se a una diada que parla de drets i igualtat. Pels micròfons del pòdcast de la GenTMB han passat el Sergi Farré, agent d’atenció al ciutadà als Punts TMB, i la Laila El Allali, conductora de bus. Tots dos són, a més, membres de l’associació Visibles, que en Sergi presideix, i que integren persones del col·lectiu LGTBI, a més d’altres treballadors i treballadores de TMB que, sense formar-ne part del col·lectiu, han volgut sumar-s’hi.

La Laila i el Sergi li han explicat al cap de Comunicació interna de TMB, Albert Piqué, les seves vivències dins de l’empresa i a la resta del seu recorregut vital. També han parlat de la seva recent participació en una activitat de TMB Educa, "Ens mou la Diversitat", on van anar a l’Escola Joan Miró, de Barcelona,  per treballar a favor de la igualtat de drets i contribuir a prevenir l’LGTBIFòbia entre joves de 6è de Primària.

Al pòdcast també trobareu un avançament de com serà la participació de TMB a la desfilada del Pride Barcelona, i un missatge final del director de Metro de TMB, Òscar Playà. Podeu escollir als botons de sota com escoltar (o veure) el nou episodi. Comencem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB