L'Enrique Pereda és responsable de Neteja i Imatge de Trens
L'Enrique Pereda és responsable de Neteja i Imatge de Trens

Innovació i coordinació, claus per a l’estalvi d’aigua a Metro

L’Enrique Pereda, responsable de Neteja i Imatge de Trens a Metro, ens ha acompanyat al pòdcast de la GenTMB per explicar les accions (des de les més recents a les més pioneres) que s’han portat a terme per fer-ne un ús eficient de l’aigua.

Carme Becerra / 04.06.24 - 08:00h

El responsable de Neteja i Imatge de Trens a Metro, Enrique Pereda, diu que la sensibilització cap a l’ús de l’aigua ha calat no només a TMB, sinó també a les empreses externes que proveeixen els serveis de neteja.

Aquesta coordinació i una aposta per la innovació en els mètodes de neteja han permès estalvis molt importants ja en temps previs a la sequera actual. També estan fent possibles nous ajustos per complir els requeriments lligats a la falta de pluges actual.

En el seu pas per La Casa Sonora de la GenTMB, l’Enrique ens ha parlat de formes d’estalvi consolidades (per exemple, depuradores a les estacions de rentat), d’altres més recents (com el rentat de grafitis en sec) o de futur (la col·laboració en el desenvolupament d’un robot autònom per rentar dins els combois).

Podeu accedir al pòdcast en qualsevol de les plataformes que enllacem a sota. Comencem!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB