Sergi Martínez i Albert Piqué durant l'entrevista del primer episodi del pòdcast
Sergi Martínez i Albert Piqué durant l'entrevista del primer episodi del pòdcast

Els accidents in itinere a Metro i Bus, primer episodi del nou pòdcast de la GenTMB

Aquest mes de setembre, publiquem a iVoox, Spotify i YouTube el primer pòdcast La Casa Sonora de la GenTMB. Des de Prevenció de Riscos Laborals posen context i dades als accidents in itinere que es produeixen a TMB. Comencem! 

Redacció / 13.09.23 - 11:00h

Estem d'estrena! Des d’avui ja es pot escoltar (a les plataformes iVoox i Spotify) i visionar (a YouTube) el primer contingut, en àudio i en vídeo, del pòdcast La Casa Sonora de la GenTMB. És el primer episodi dels set que hem dedicat als accidents in itinere que es produeixen entre el personal de Metro i Bus.

En aquest primer episodi, Sergi Martínez (coordinador Centre Referent de Prevenció de TB i Àrees Funcionals de TMB) dona algunes claus sobre l’evolució d’aquest tipus de sinistres. Entre d’altres, explica que en els accidents in itinere (aquells que es produeixen de camí a la feina o de tornada a casa) han crescut casuístiques com les relacionades amb l’ús de vehicles de mobilitat personal (patinets, segways...) o amb l’aparició d’animals salvatges a la carretera.

Al llarg dels set primers capítols de La Casa Sonora de la GenTMB, es posaran davant del micròfon companys de Bus o Metro que han patit accidents in itinere. Entrevistarem a Niko Casas (responsable oficina de centre del CON Triangle), que va caure en ficar el peu a l'escocell d'un arbre; Román Montorio (delegat de prevenció i conductor del CON Triangle), que va tenir un accident en trepitjar amb la seva moto les vies del tramvia; Salva Plaza (conductor del CON Triangle), que va caure al metro tornant de la feina; José Manuel Álvarez (conductor del CON Zona Franca), que va topar amb la moto amb un senglar que estava a la calçada; i Mario Lases (agent d’atenció al client de l'L2), que va relliscar amb la motocicleta en un terra mullat.

Tots ells ens explicaran com es va produir l’accident, com van lidiar amb les conseqüències i les estratègies de prevenció que han posat en marxa des de llavors. Us deixem els enllaços a les tres plataformes des d’on podeu escoltar el primer capítol. Benvingudes i benvinguts a La Casa Sonora de la GenTMB!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB