Dissabte, 31 de juliol de 2021

Equip ciclista BTTMB

 

Equip ciclista BTTMB

El Dani, el José Antonio i el Bernat, tres apassionats de la bici, ens expliquen la creació de l'equip ciclista  BTTMB, que neix amb l'objectiu de fomentar l'esport en grup, compartir moments durs i alhora, somriures i complicitats.  

Albert Piqué / 14.02.21 - 08:38h

L'equip és obert a la GenTMB que hi vulgui participar.

Què us ha portat a organitzar-vos com a equip?

Bàsicament dues coses: la nostra passió per la bici i les ganes de compartir-la amb els nostres companys i fer pinya i tenir més visibilitat. Tingues en compte que a títol personal nosaltres ja anem fent les nostres sortides; ara bé, conscients de la quantitat de gent que som a TMB, estem segurs que igual que nosaltres hi ha molta gent que fa sortides, i que molt probablement ens hem creuat en moltes ocasions, però com que no ens coneixem, no hem pogut gaudir-les junts.   

Quants membres sou? De Metro i TB?

Actualment tenim un centenar de companys interessats, tant de metro com de bus, repartits per multitud de centres de treball, torns i horaris, però amb l'element comú de la passió per la bici. D'on encara no tenim ningú és del Telefèric, i ens agradaria que també hi fossin!

El grup ciclista  BTTMB té equipament propi?

Sí, molt complet, atractiu i produït per Gobik, un dels fabricants de més qualitat del món de la bici. Precisament l'equipament ens ha de servir per identificar-nos, fer-nos més visibles i fomentar l'orgull de pertinença a TMB.

Tot i que el nom de l'equip ja diu força, quin tipus de sortides feu? 

Encara que pel nom de l'equip pugui semblar que només fem sortides de muntanya, no és així. La nostra voluntat és fer sortides de tota mena, i que s'adaptin als interessos dels membres de l'equip. A més, als que ens agraden les dues rodes gaudim pedalejant, i en molts casos disposem de dues bicis per adaptar-nos a tota mena de terrenys.

Els nivells són homogenis o teniu diversos nivells?

Tenim molta diversitat entre els membres de l'equip; des de gent molt experimentada a d'altres que són principiants o simplement que els agrada sortir els caps de setmana per fer una mica d'esport i esbargir-se. A l'equip tothom hi és benvingut, fem sortides aptes per a tots i totes i sempre inclouen descansos i espais per coneixe'ns millor. 

Quan feu les sortides i com esteu organitzats?

Actualment hi ha tres zones de sortides: Baix Llobregat, zona de Badalona i zona de Collserola, però estem oberts a buscar noves rutes i a conèixer les que altres membres de l'equip ens puguin ensenyar. 

Teniu algun canal de comunicació propi?

Ara mateix tenim un grup de WhatsApp a través del quan ens comuniquem i organitzem les sortides, i tenim previst crear un Instagram de l'equip que ens serveixi per poder compartir les fotos de les sortides. 

BTTMB és obert només a treballadors/es de TMB o també hi poden participar familiars?

Estem oberts a la família TMB, i aquesta la veiem conformada per treballadors i persones amb les quals hi mantenim una relació familiar o de proximitat i que els agradi sortir amb bici. 

Teniu prevista la participació, com a equip, en algun esdeveniment esportiu?

Sí, ens agradaria anar a la Titan Desert, a la Quebrantahuesos, o a la dels Monegres, entre d'altres, i estem oberts a propostes d'altres membres de l'equip. 

Com animaríeu els companys que habitualment surten sols perquè formin part de BTTMB? 

Doncs els diríem que és molt més divertit sortir acompanyat que no pas sol. Que a BTTMB hi trobarà gent amb la qual comparteix la passió per la bici i també la feina, i de ben segur que junts ens ho passarem molt millor. 

Què han de fer els companys i companyes interessats a formar part de l'equip?

Només cal que contactin amb nosaltres a  bttmbclub@gmail.com i els convidarem a fer una sortida junts i que ens coneguin. Segur que qui ho prova, repeteix!

          Equipament ciclista TMB
Equipament ciclista TMB
          Equipament ciclista TMB
Equipament ciclista TMB

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB