Divendres, 18 de setembre de 2020

Xifres solidàries 2014, un repàs al compromís social de TMB

 

Cartell publicitari del Mou-te / Arxiu TMB

Xifres solidàries 2014, un repàs al compromís social de TMB

L'esforç i dedicació dels centenars de treballadors que participen en les diverses propostes solidàries de TMB han estat clau per a un balanç molt exitós del compromís social de la companyia durant el 2014.

Redacció / 09.02.15 - 08:45h

610 voluntaris de TMB han desenvolupat activitats en les diferents modalitats existents de conductor, mecànic, monitor del TMB Educa, guia de metro, voluntari per un dia i col·laborador de l'ONG Conductors Solidaris de Catalunya (CSC) i en d'altres de caràcter puntual, com ara la venda de 901 gorres per un import de 5.406 € en la campanya “Posa't la gorra 2014” d'AFANOC, o en la recollida de taps, que durant aquest any ha permès recol·lectar 2.529 kg de taps, per un import de 639,90 €.

Es van realitzar 9 tallers per al foment de l'autonomia al metro, amb la participació de 16 guies voluntaris, que hi van dedicar un total de 48 hores i van atendre 122 persones amb discapacitat. A més es van realitzar 45 serveis especials de bus solidari, amb la participació de 19 conductors voluntaris que van invertir un total de 197 hores i van beneficiar 757 persones.

Dins de la 4a edició del Mou-te, dedicada aquest any passat a les malalties minoritàries, es van desenvolupar 13 accions de conscienciació i visibilitat de les malalties, en les quals van participar molt activament un grup de treballadors voluntaris, així com membres de les entitats amb les quals TMB col·laborava.

En el marc del programa “Solidari tu? Solidaris tots!”, un programa en què els treballadors proposen una acció als seus companys, es van dur a terme 8  projectes, com per exemple la recapta de diners per a la Maika, una nena de 10 anys malalta per un neuroblastoma, un tipus de càncer, que necessitava rebre tractament en un hospital dels Estats Units, o una recollida de tot tipus d'elements per a animals que ens proposava la Mònica Navarro, una AAC de la L1, que col·labora amb la  Protectora Animals Sense Sostre de Vallirana.

Es va col·laborar amb 50 entitats socials en temes de difusió i suport solidari, i dins dels projectes de cooperació internacional, durant el 2014 es van donar 26 autobusos estàndard i un microbús per a diferents projectes solidaris internacionals.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB