Dissabte, 27 de novembre de 2021

Welcome to Barcelona

 

Imatge de Barcelona des de l'aire / Pep Herrero

Welcome to Barcelona

“Welcome to Barcelona” és una guia editada per l’Ajuntament de Barcelona que conté una sèrie de consells en matèria de seguretat per a qui visiti la ciutat de Barcelona.

Redacció / 14.06.13 - 12:21h

La Unitat de Seguretat i Protecció Civil de Metro ha fet arribar a tots els empleats que presten servei en contacte directe amb el client l’opuscle “Welcome to Barcelona”, per tal que disposin d’una font més d’informació pràctica sobre consells de seguretat per als nostres clients.

A la guia s’informa i saconsella sobre la vigilància dels efectes personals al transport públic, tant a les andanes i a les parades com a l’interior dels vehicles. S’aconsella que es mantinguin les bosses tancades i a la vista; portar els diners, les targetes de crèdit i la documentació en butxaques davanteres i interiors. També inclou informació de com moure’s per la ciutat en transport públic, i indica que per accedir a la xarxa de metro o autobusos cal comprar i validar el títol de transport i que a la xarxa de transport públic hi ha vigilància policial de seguretat.

La informació recollida a “Welcome to Barcelona” presenta propostes per millorar la protecció i la seguretat de les persones que visiten la nostra ciutat, amb elements d’informació per prevenir situacions de risc, així com per accedir a tots aquells dispositius o serveis d’atenció d’incidències o emergències que atenen els ciutadans. Finalment, l’opuscle conté pautes de comportament i convivència a la ciutat.

Les guies han estat editades en català, castellà i anglès.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB