Símbol RSS
Símbol RSS

Vols rebre per correu les novetats de la web GenTMB?: descobreix les RSS

Hi ha una forma senzilla de rebre la informació que t’interessa, en el mateix moment que es publica, en el teu correu electrònic. T’expliquem com fer-ho.

Carme Becerra / 01.02.23 - 09:45h

Segurament, has vist més d’una vegada a les webs que consultes un símbol de color taronja semblant al del WiFi. És la icona que identifica la possibilitat d’accedir a les darreres actualitzacions publicada a una pàgina d’Internet, RSS per les sigles en anglès de Really Simple Syndication.

Subscriure’s a les RSS d’una web permet no perdre’s cap contingut que pugui ser del teu interès. En el cas de la web GenTMB, rebries, al mateix moment que es publiqui, qualsevol nova notícia dirigida a la plantilla. Hi ha mètodes per accedir a aquestes informacions que requereixen instal·lar un programa lector a l’ordinador. Però hi ha una forma molt senzilla de què les notícies vinguin a tu.

Rep les actualitzacions al teu correu

T’expliquem el procés. A la part esquerra d’un correu Outlook (com el corporatiu de TMB) trobaràs una carpeta amb el nom RSS. Col·loca el cursor a sobre, fes clic amb el boto dret del ratolí i apareixerà l’opció “Agregar nova font RSS”.  A la capsa que s’obre, has de copiar la direcció web de les RSS desitjades (en el nostre cas, https://gentmb.tmb.cat/feed).

Alta RSS

 

I ja està fet. Veuràs que dins la carpeta RSS s’ha creat una amb el nom de la pàgina (GenTMB). Cada vegada que publiquem una nova notícia, t’arribarà a aquella carpeta i la podràs llegir com si estiguessis a la web. En aquest enllaç, hi ha informació addicional de Microsoft sobre com activar la recepció d'informacions RSS de qualsevol web. Ens llegim!

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB