Divendres, 28 de gener de 2022

Vols fer un curs homologat en innovació a l’ESCI-UPF i formar part dels agents d’innovació de TMB? TMB t’hi convida!

 

Vols fer un curs homologat en innovació a l’ESCI-UPF i formar part dels agents d’innovació de TMB? TMB t’hi convida!

El curs, compost per 10 sessions i un total de 43 hores lectives, és impartit en format presencial per professors experts en el món de la innovació empresarial. Inclou tasques grupals entre sessió i sessió i l’elaboració d’un projecte final, escollit per cada grup d’alumnes.

Albert Piqué - Bernat Fernández, tècnic responsable d'Innovació / 15.09.21 - 13:59h

Per tercer any consecutiu l’Àrea d’Innovació, juntament amb Desenvolupament del Talent i Gestió del Coneixement, ofereix als treballador/es de TMB l’oportunitat única de realitzar un curs en innovació a la School of International Studies de la Universitat Pompeu Fabra (ESCI-UPF).

Les persones que hi participin aprendran què és la innovació i com és l’entorn que l’envolta, buscaran punts de millora en la mobilitat actual, veuran com és el procés de creació, preparació i implementació d’una idea i adquiriran tècniques comunicatives molt necessàries a l’hora de presentar un projecte. Al final del curs seran capaços de generar i desenvolupar projectes innovadors de manera totalment autònoma i formaran part de l’equip d’agents d’Innovació de TMB.

Per participar-hi només cal emplenar el qüestionari abans del 22/09/2021, i l’Àrea d’Innovació i Recursos Humans es posarà en contacte amb les persones seleccionades. El nombre de places és limitat, per això s’haurà de realitzar una selecció entre totes les persones interessades. 

Si t’interessa el món de la innovació i vols millorar els teus coneixements i habilitats en aquest àmbit, aquesta és la teva oportunitat! 

Agents d’innovació

Què són els agents d’innovació?

La figura de l’agent d’innovació és vital per a la posada en marxa de l’estratègia d’innovació oberta, començada l’any 2017 dins de TMB. Com a ambaixadors de la innovació, els agents complementen les feines que es fan des de l’àrea per assolir la transformació cultural i el desenvolupament de les habilitats necessàries en matèria d’innovació.

L’agent d’innovació actua com a agent de canvi dins de l’organització divulgant el Pla d’innovació, alhora que enllaça les iniciatives de la seva àrea o el seu departament amb l’Àrea d’Innovació. Aquest perfil és compatible amb l’acompliment habitual d’altres tasques assignades al seu lloc de treball habitual.

Entre les seves funcions principals hi ha actuar d’enllaç entre els responsables de l’Àrea d’Innovació a TMB i la seva Àrea de Treball, esdevenir un referent d’innovació i participar activament en l’organització i el desenvolupament de les dinàmiques d’impuls de la cultura innovadora.

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB