Divendres, 18 de setembre de 2020

Vols descobrir el Born Medieval?

 

Vols descobrir el Born Medieval?

Descobreix l'encant del barri de la Ribera, antic barri de mercaders, mariners, artesans i associacions gremials, a la poderosa època medieval, de la mà de TMB Saludable i GoBCN.

Redacció / 25.01.19 - 14:22h

Etimològicament, born vol dir justa o torneig, i avui aquesta paraula dona nom, a l'antic barri de la Ribera, al que era una plaça on se celebraven tornejos medievals, festes i processons populars, entre els segles XIII i XVII.

TMB Saludable i GoBCN han organitzat per a la GENTMB una ruta medieval pel Born que es farà el dia 8 de febrer a les 11 del matí i que té una durada de 2 hores. El punt de trobada és la plaça Ramon Berenguer, al costat de l'estàtua, 10 minuts abans de l'inici de la visita. 

El preu de la ruta es de 5,20 € per als empleats/des; 7,80 € per als familiars amb passi i de 13 € per a personal sense passi d'empleat o familiar.

Si hi estàs interessat, has de fer la reserva enviant un correu electrònic  a mailing@gobcnrutas.com amb còpia a dcavalle@tmb.cat i arodriguez@tmb.cat i abonar la quantitat corresponent al número de compte del BBVA ES5901828727580200690108 en el moment de formalitzar la reserva. 

Les places són molt limitades.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB