Dimecres, 30 de setembre de 2020

Vols aprendre a ballar salsa i ritmes llatins?

 

Vols aprendre a ballar salsa i ritmes llatins?

Com cada principi d’any es posen en marxa les diferents activitats culturals, socials i esportives que es duen a terme a l'empresa i algunes de noves que estrenem com la salsa i els ritmes llatins.

Participació i integració / 18.01.19 - 09:28h

Durant el primer trimestre de l’any, l’Edifici de Santa Eulàlia o la Sala Gaudí de Sagrada Família seran les aules per aquest curs que s’estrena per a prendre a ballar salsa i ritmes llatins.

Els dimarts, a partir del 22 de gener de 17 a 18 hores a Santa Eulàlia o els divendres a la mateixa hora a la Sala Gaudí a Sagrada Família.

Preus: 

  • Empleades/ats de TMB. Individual 48€/trimestre per 12 hores de classe. 
  • Empleades/ats de TMB. En parella 78€/trimestre per 12 hores de classe. 
  • Familiars amb passi de TMB. Individual 72€/trimestre per 12 hores de classe. 
  • Familiars amb passi de TMB. En parella 117€/trimestre per 12 hores de classe. 
  • No empleats o familiars sense passi de TMB. Individual 120€/trimestre per 12 hores de classe. 
  • No empleats o familiars sense passai de TMB. Parelles 195€/trimestre per 12 hores de classe.

Les persones interessades a participar en el curs cal  que enviïn un correu electrònic a: admurcia@tmb.cat  amb copia a dcavalle@tmb.cat i arodriguez@tmb.cat

Una vegada confirmada la subscripció hauran de realitzar l'ingrés de la quantitat que els correspongui abonar en el compte: ES70 0049 1831 8021 90148710 indicant en el concepte el nom de l'alumne/a. 

Des de fa anys, el Servei de Salut, Seguretat i Benestar Laboral impulsa actuacions dirigides a la millora de la qualitat de vida dels treballadors i treballadores facilitant la pràctica d'esports com ara el tai-chi, el ioga, l'atletisme, l'excursionisme, etc., així com la publicació d'articles a la revista GENTMB referents a la pràctica de l'esport i els beneficis de l'activitat esportiva. 

 

Documents: 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB