Dissabte, 20 d'octubre de 2018

Vols anar al DIR gratis? El Club GenTMB t’hi convida!

 

Esport i vida saludable

Vols anar al DIR gratis? El Club GenTMB t’hi convida!

Fer esport i portar una vida més saludable, acostuma a ser un bon propòsit d’inici d’any. Per aquest  2018 Club GenTMB juntament amb DIR t’ho volen posar fàcil i t’ofereixen la possibilitat d’assistir a una conferencia i gaudir d’accés gratuït a tots els clubs DIR.

Redacció / 13.01.18 - 14:35h

La conferència anirà a càrrec de la Dra. Magda Carlas, que és llicenciada en medicina, especialista en nutrició i autora de diversos llibres sobre alimentació saludable; de Nacho Negredo, que és el director del departament de formació del DiR, llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport i especialista en programes de fitness corporatius, i de Robert Herraez, que és el director de Fitness del DiR, llicenciat en ciències de l'activitat física i l'esport i especialista en entrenament per a la salut.

La sessió durarà una hora i  tractarà de donar-nos resposta a per què ens costa tant canviar d'hàbits, com podem trobar l'equilibri entre exercici, alimentació i motivació, i els beneficis d'un estil de vida saludable. Mengem bé? Quines són les pautes que cal seguir, i finalment quatre claus per aconseguir l'entrenament perfecte.

Tots els assistents rebran, per cortesia de DiR, una invitació de 4 dies per poder anar a qualsevol dels 19 clubs DiR. 

Hi haurà dues convocatòries: 

  • 17 de gener, a les 12.30h, a la sala d'actes de ZF-II
  • 24 de gener, a les 13h, a la sala Gaudí (c/ Lepant, 299)

Si vols assistir a la conferència, confirma la teva assistència a clubgentmb@tmb.cat indicant clarament a quina de les dues sessions.

 

Compartir:

Informació relacionada

Seccions
Institucions
TMB
Conceptes
Anys

Canal TMB

Captura video

Club GENTMB

Club GenTMB