Divendres, 24 de setembre de 2021

Viu la màgia del Nadal amb el Barcelona Christmas Tour

 

Viu la màgia del Nadal amb el Barcelona Christmas Tour

Avui s'inicia la 2a edició de la ruta del Barcelona Christmas Tour, un recorregut per gaudir de la màgia del Nadal, descobrir les tradicions i secrets que envolten aquestes dates i  deixar-se enlluernar per les il·luminacions nadalenques de la ciutat.

Redacció / 27.11.20 - 08:12h

El Barcelona Christmas Tour  és una experiència única per gaudir de l'ambient nadalenc de Barcelona. Amb un guió totalment renovat i la incorporació d'ambientació musical per poder-ne gaudir durant tot el trajecte, aprendreu, entre moltes altres coses,  que els galets, tan típics de les nostres taules, són un invent relativament modern i barceloní, concretament del barri del Born, i que abans dels galets l’escudella es menjava amb macarrons tallats i formatge! 

El servei s'inicia avui i s'allargarà fins al 3 de gener. Les sortides seran a les 18.00 i a les 19.45 hores de dijous a diumenge, amb una durada aproximada d'una hora i mitja.

La sortida serà des de la plaça de Catalunya núm. 14 i recorrerà la ciutat. Es podrà contemplar l'ambient d'aquestes festes en llocs tan especials com el passeig de Gràcia, la Basílica de la Sagrada Familia i la seva Fira de Nadal, la Torre Agbar, el Mercat de Sant Antoni i molts d'altres! Si vols gaudir de la màgia del Nadal amb el Barcelona Christmas Tour, pots comprar les entrades per avançat amb un 10% de descompte a www.holabarcelona.com 

Els preus són 15 euros per als adults, 10 euros per als infants de 4 a 12 anys i per als menors de 4 anys és gratuït, però cal reservar la plaça.

Compartir:

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB