Visita l'exposició fotogràfica “Mou-te per les malalties inflamatòries intestinals”

Avui, al passadís d'enllaç entre les línies 3 i 5 de l'estació de metro de Diagonal, s'ha presentat la mostra fotogràfica Mou-te per les malalties inflamatòries intestinals, iniciativa sorgida del projecte solidari d'enguany presentat per la treballadora Lorena Martínez i triat pels treballadors de TMB, que compta amb la col·laboració d'ACCU Catalunya.

Redacció / 18.12.20 - 13:21h

El director de la Fundació TMB, Santiago Torres, junt amb la portaveu de l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya, ACCU Catalunya, Milena Sust; del delegat de Hollister a Barcelona, Alexandre González, i de la infermera estomaterapeuta de l'Hospital Trias i Pujol Maria Eugènia Zapatero, han inaugurat la mostra fotogràfica, que estarà exposada fins a finals de desembre.

Recordem que aquesta mateixa mostra fotográfica està itinerant pels diferents centres d'operacions d'autobusos durant aquest mateix mes de desembre.

L'exposició consta de panells explicatius i fotografies de Sonia Sánchez i de Proyecto Gesto i Hollister. El “Proyecto GESTO” és un grup de treball format per malalts d’estomateràpia a Espanya i que té com a finalitat millorar la qualitat de vida dels pacients ostomitzats. El seu treball se centra en la investigació científica, el foment de la formació i en l’impuls de projectes i accions de comunicació.  “Hollister” és una companyia present en més de 50 països que desenvolupa, fabrica i comercialitza productes i serveis per a la salut i que proporciona solucions als malalts que pateixen ostomia.

 

Compartir

Informació relacionada

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB