Visibles, l’associació LGTBIQ+ de TMB comença a rodar

La trobada, que va permetre posar cares a persones que han col·laborat en projectes comuns, però que no es coneixien, va tindre un to distès i d’una forta companyonia.

Redacció / 30.05.23 - 07:00h

Divendres passat es va dur a terme la primera trobada de Visibles, l'associació LGTBIQ+ de la companyia. L'objectiu d'aquesta primera trobada no era més que començar a teixir la xarxa de relació entre els i les seves membres.

La trobada, que va permetre posar cares a persones que han col·laborat en projectes comuns, però que no es coneixien, va tindre un to distès i d'una forta companyonia.

En Sergi Faré, l'impulsor, havia preparat diverses activitats per trencar el gel inicial, i per tal que cada membre pogués explicar que n'esperava de Visibles. Va ser tan bona la rebuda que fins i tot, un cop acabada la trobada, bona part dels companys i companyes van continuar intercanviant experiències i històries viscudes.

Deu dies després de donar-se a conèixer, Visibles ja disposa de gairebé 40 sòcies i sòcies, amb perfils professionals, edats i trajectòries molt diversos dins de TMB.

Les persones interessades a formar part de Visibles només cal que contactin amb en Sergi Farré sfarre@tmb.cat

Compartir

Informació relacionada

Seccions
Institucions
Anys

GenTMBapp

Club GENTMB

Club GenTMB